Молитва, що рятує від усіх проклять.

Відео: Молитва від Всіх Проклятий

"Я закликаю ангелів Божих і все Світлі Божественні енергії і сили, які можуть мені допомогти позбутися від усіх проклять.
Якщо я когось проклинав у своєму житті, то я відмовляюся від всіх своїх проклять! Я усвідомлюю всі свої помилки! Я усвідомлено і назавжди знищую, спалюю Божественним Вогнем всі свої прокляття минулого, сьогодення і майбутнього часів! Відтепер і назавжди я забороняю темним силам використовувати мої прокльони в їх темні справи.

Відео: Молитва проти родового прокляття




HnBjxAizsvY




Я позбавляю всі свої прокляття всієї їх енергії і сили! Я спалюю всі свої прокляття Божественним Вогнем! Як я провів прокляття, так я їх і знищую! (Повторити цей абзац 3 рази)
І якщо на мені ще залишилися прокляття, послані іншими людьми, я їх теж позбавляю всієї енергії і сили! Я спалюю їх Божественним Вогнем! Нехай Божественне Світло наповнює мене і звільняє від усіх проклять!
Нехай Божественне Світло наповнить всіх людей, яких я коли-небудь проклинав! Нехай Божественне Світло спалить все прокляття, які я коли-небудь посилав на людей. Я звільняю всіх людей від своїх проклять! І я сам звільняюся від всіх проклять!
Нехай все люди, коли-небудь постраждали від моїх слів і думок наповняться Божественним Світлом, енергіями здоров`я, радості, щастя, любові і миру! Я благословляю всіх людей, яких коли-небудь проклинав! Я благословляю всіх людей взагалі!
Всім всім людям я посилаю
яскраві божественні промені доброти,
яскраві божественні промені щастя,
яскраві божественні промені любові,
яскраві божественні промені радості,
яскраві божественні промені здоров`я,
яскраві божественні промені процвітання,
яскраві божественні промені світу,
яскраві божественні промені благополуччя!
З самих глибин своєї душі посилаю ці яскраві світлі зцілюють промені всім-всім істотам Землі!
Від щирого серця бажаю всім любові, радості, світла, щастя і вкладаю в це бажання всю свою енергію!
Нехай переможуть світлі сили Землі і розсіються всі сили темряви! (Повторити цей абзац 3 рази)
В знак серйозності своїх слів і намірів я посилаю світлі промені всім істотам Землі, Космосу і Всесвіту!
Нехай ці мої слова досягнутий найдальших глибин Всесвіту! Нехай ці мої слова почують і відчують всі істоти і сутності всіх видимих і невидимих людині просторів і вимірів! Нехай мої слова почують всі ангели і сам Творець! Нехай всі вони будуть свідками!
Відтепер і назавжди я позбавляю свої думки і слова будь-якої негативної, руйнівної енергії! Відтепер і назавжди мої думки і слова не зможуть заподіяти нікому шкоди! Відтепер навіть якщо я випадково і помисли погане або висловлю негативні слова, то нехай вони згорять прямо тут же, не заподіявши нікому шкоди!
Темні сили! Я забороняю вам використовувати мої негативні думки і слова в ваших темних справах! Якщо ви будете намагатися використовувати мої слова і думки в ваших темних справах, то вас спалить Божественне Світло! (Повторити цей абзац 3 рази)
Відтепер і назавжди нехай мої думки, слова і справи наповняться Божественним Світлом і завжди несуть мені, оточуючим людям і всьому світу радість, щастя, здоров`я, любов, мир, мудрість, процвітання! (Повторити цей абзац 3 рази)
Нехай Божественне Світло відтепер і назавжди наповнить мене, всю мою родину, всю нашу країну і всю Землю! (Повторити цей абзац 3 рази) "

Відео: Зняття Псування Молитвою



ІНШЕ

Творить молитва роду фото

Творить молитва роду

Відео: молитви родуКожен з нас - це ланка в ланцюзі поколінь, і наша доля переплітається з долею наших предків. Коли ви…

Молитва на удачу в любоⳠфото

Молитва на удачу в любові

Відео: Молитва для здобуття щасливого коханняМолитва про кохання це абсолютно особливий вид молитви. Молитви на любов…

Коли-небудь ти зрозумієш фото

Коли-небудь ти зрозумієш

Коли-небудь ти зрозумієш, що бувають люди, які ніколи не зраджують, але для цього доведеться пройти через дуже багато…

Краща притча царя соломона фото

Краща притча царя соломона

Коли цар Соломон спустився з гори, після зустрічі сходу сонця, які зібралися біля підніжжя сказали: - Ти джерело…

Цілюща вірш ( «other») фото

Цілюща вірш ( «other»)

Цей вірш внесе в Ваш світ заспокоєння, дасть тілу здоров`я, Душе - зцілення. Читайте його частіше і отримуйте…

10 Слів, які притягують удачу фото

10 Слів, які притягують удачу

Для того щоб знайти радість життя, позбутися від проблем і добитися успіху, не потрібно прикладати титанічних зусиль.…

Нехай фото

Нехай

Нехай небосхил для Вас блищить, Нехай зірки дарує Чумацький Шлях, Хай сонце промінчик свій залишитьУ віконці. Але не в…

Цілюща вірш фото

Цілюща вірш


Цей вірш внесе в Ваш Мир заспокоєння, дасть тілу здоров`я, Душе - зцілення. Читайте його частіше і отримуйте…

» » Молитва, що рятує від усіх проклять.