Маленька душа і сонце

Жила-була поза часом одна Маленька Душа, яка сказала одного разу Богу: 

- Я знаю, хто я є! 

- Чудово, - відповів Бог, - і хто ж ти? 

dusha-solntse-e1429381491199-1

І Маленька Душа прокричала: 

- Я є Світло! 

Бог посміхнувся своєю великою посмішкою і сказав: 

- Вірно! Ти є Світло! 

Маленька Душа була дуже щаслива, тому що зрозуміла те,

що рано чи пізно розуміють всі душі в Царстві Бога. 

- Ух ти, - сказала Маленька душа, - але ж це дійсно круто! 

Але скоро їй стало недостатньо одного знання того, хто вона є. Маленька Душа відчула, як в ній починається новий вир бажання. Тепер вона хотіла бути тим, чим вона була. І тоді Маленька Душа повернулася до Бога що само по собі, зовсім не погана ідея для всіх душ, які хочуть бути тим, Хто Вони Є на Самому Справі) і сказала: 

31640744_ilittle2

- Привіт, Бог! Тепер, коли я знаю, Хто Я Є, чи можна мені бути цим? 

І Бог відповів: 

- Ти хочеш сказати, що ти бажаєш бути тим, Ким Ти Вже є? 

- Річ у тім, - відповіла Маленька Душа, - одна справа знати, Хто Я Є, і зовсім інша насправді бути цим. Я хочу відчути і відчути, як це бути Світлом! 

- Але ти і так вже являєшся Світлом, - повторив Бог, знову посміхаючись. 

- Так, але я хочу дізнатися це, відчувши! - крикнула Маленька Душа. 

- Ну що ж, - сказав Бог посміявся, - Я повинен був би здогадатися про це. Ти завжди відрізнялася пристрастю до пригод, - але потім вираз Бога змінилося, - Тільки ось, є тут одна річ ... 

- Яка така річ? - запитала Маленька Душа. 

- Не існує нічого іншого, крім як Світло. Бачиш, я створив тільки те, чим ти і являешься- і виходить, що простого шляху пізнати себе як то, Хто Ти Є у тебе не передбачається. Розумієш, не існує нічого, чим би ти не була. 

- Е-е ..., - сказала Маленька Душа, яка була тепер дещо спантеличена. 

- Подумай про це ось як, - сказав Бог, - Ти подібна свічці в променях Сонця. Ти світиш разом з мільйонами, трильйонами і трілліардамі інших свічок, які і складають Сонце. І сонце не було б Сонцем без тебе. Спробувати б воно стати сонцем без однієї зі своїх свічок ... воно б просто не змогло б бути нормальним Сонцем, тому що сяяло б вже не так яскраво. І ось завдання, як пізнати себе як світло, коли ти знаходишся в самому центрі Світу? Нічого собі завдання? 

31640972_ilittle3

- Ну ти ж Бог, - примружилася Маленька Душа, - придумай же що-небудь! 

І тоді Бог посміхнувся ще раз і сказав: 

- Я вже придумав. Коль скоро ти не можеш побачити себе як Світло, коли ти знаходишся в Світі, ми оточимо тебе темрявою. 

- А що таке темрява? - запитала маленька душа. 

- Це те, чим ти не є, - відповів Бог. 

- А чи стане мені страшно від цієї темряви? - заплакала Маленька Душа. 

- Тільки, якщо ти вибереш злякатися, - відповів Бог, - Насправді, не існує нічого, чого варто було б боятися. І тільки, якщо ти вирішиш, що є, ти боятимешся. Бачиш, ми все-одно придумуємо все це. Ми втілювати. 




- О, - сказала Маленька Душа, і після цього відразу відчула себе значно краще. 

Після цього Бог пояснив, що для того, щоб пізнати в відчуттях або відчути взагалі що-небудь, має з`явитися щось прямо протилежне. Або, іншими словами, якщо ти хочеш відчути щось - ти народжуєш поява чогось прямо протилежного. 

- І це велика Божа ласка, - сказав Бог, - бо без нього ти б не змогла ніщо пізнати або відчути. Ти не можеш дізнатися, що таке Тепло без Холодно, Верх без Низу, Швидко без Повільно. Ти ніколи б не змогла дізнатися, що таке Ліво без Право, Тут без Там, Тепер без Тоді. Таким чином, - продовжив Бог, - коли ти будеш оточена темрявою, не здіймай кулак до небес і не доводь свій голос до крику, і не проклянеш темряву. Але замість цього будь Світлом в цій темряві і не сходи с ума з цього приводу. Тоді Ти і пізнаєш, Хто Ти Є на Самому Справі, і всі інші відчують це також. Дозволь своєму Свєту сяяти так яскраво, що всі і кожен зможуть дізнатися, наскільки ти незвичайна! 

- Ти хочеш сказати, що це нормально - дозволити іншим побачити те, наскільки я незвичайна? - запитала Маленька Душа. 

- Ну зрозуміло! - засміявся Бог, - це якраз і є в порядку! Але пам`ятай, що «незвичайний» не означає «краще». Кожен є незвичайним і особливим за своїм! При цьому багато хто встиг забути про це. І вони зрозуміють, що це нормально - бути особливим і незвичайним, тільки коли ти побачиш, що це в порядку речей для тебе - бути особливою. 

- Ух ти, - сказала Маленька Душа, взявшись танцювати, сміятися і стрибати від радості, - Я можу бути такою особливою та незвичайною, який захочу! 

- Так, і ти можеш почати прямо зараз, - сказав Бог, який взявся танцювати і сміятися і стрибати разом з Маленькою Душею, - Якою частиною особливого і незвичайного ти хочеш бути? 

- Як це, якою частиною особливого і незвичайного? - повторила Маленька Душа, - я не розумію. 

- Розумієш, - почав Бог, - бути Світлом - значить бути особливим, а бути особливим, включає в себе багато різних частин. Бути добрим - означає бути особливим. Бути ніжним - значить бути особливим. Бути особливим - також означає бути творчим, винахідливим. Бути терплячим - це теж означає бути особливим. Чи можеш ти придумати якісь інші способи бути особливим? 

Маленька Душа посиділа трохи в мовчанні. 

- Я можу придумати безліч способів бути особливою! - вигукнула вона нарешті, - Бути підтримує - значить бути особливим. Бути віддають - це бути особливим. Бути особливим - це і бути доброзичливим. І бути дбайливим - це теж означає бути особливим. 

- Так! - погодився Бог, - і ти можеш бути всім цим або будь-який інший частиною особливого, який побажаєш в будь-який момент. Це і є те, що означає бути Світлом. 

- Я знаю, чим я хочу бути, я знаю, чим я хочу бути! - радісно оголосила Маленька Душа, - Я хочу бути тією частиною особливого, яка називається «прощає». Правда адже, що бути прощає - це значить бути особливою? 

- О, так, - з упевненістю сказав Бог, - це дуже особливо. 

- Добре, - сказала Маленька Душа, - саме цим я і хочу бути. Я хочу бути прощає. Я хочу пізнати себе як прощає. 

- Добре, - сказав Бог, - але є одна річ, про яку тобі слід знати. 




Маленька Душа ставала трохи нетерплячої. Тепер їй здавалося, що на кожному кроці її чекають нові ускладнення. 

- Що ж це таке? - запитала вона, зітхнувши. 

- Не існує нікого, кого можна було б пробачити. 

- Нікого? - вона ледь могла повірити тому, що тільки що почула. 

- Нікого! - відповів Бог. - все, що я створив - абсолютно. Немає жодної іншої душі у всьому, що Я створив, яка була б менш досконала, ніж ти. Озирнись. 

І саме тоді Маленька Душа усвідомила, що навколо зібрався великий натовп інших душ. Ці душі зібралися здалеку і звідусіль і з самих різних куточків Царства, бо все дізналися, що Маленька Душа веде надзвичайний розмова з Богом, і все і кожен бажали знати, про що йде мова. 

Дивлячись на безліч присутніх душ, Маленька Душа була змушена погодитися. Жодна з душ не виглядала менш чудово, менш чудово-менш абсолютно ніж вона сама. Це було так дивно, і настільки яскравий був світло, що виходить від присутніх душ, що Маленькій Душе доводилося навіть трохи примружуватися, щоб дивитися на них. 

- Так кого ж прощати? - запитав Бог. 

- Ммм-так, - сказала Маленька Душа, - повеселитися, схоже, не вдасться. А я-то хотіла пізнати себе як Те, Що Прощає. Я хотіла дізнатися, як це відчувається, коли ти такий ось особливий. 

І Маленька Душа задумалася над тим, як можна було б відчувати себе, коли тобі сумно. Але саме тоді до неї підійшла інша Приязна Душа 

- Не варто турбуватися, Маленька Душа, - сказала їй Приязна Душа, - я допоможу тобі. 

- Правда? - засвітилася Маленька Душа, - але що ж мені потрібно зробити для цього? 

- Та нічого - я просто створю для тебе кого-то, кого ти зможеш пробачити! 

- Ти так можеш? 

- Звичайно! - посміхнулася Дружня Душа, - в наступному своєму народженні, в наступному житті я зроблю щось, за що ти зможеш пробачити мене. 

- Але навіщо? Навіщо тобі раптом робити це? - запитала Маленька Душа, - Тобі найдосконалішого Творіння! Тобі, яка вібрує з такою швидкістю, що народжується Світло, настільки яскравий, що навіть важко дивитися на тебе! Що може змусити тебе захотіти знизити свої вібрації, що твій яскраве світло стане темним і важким? Що може послужити причиною того, що ти, яка є Світло- ти, яка танцює з зірками і рухається через Царство зі швидкістю думки, захотіла б прийти в моє життя і зробити себе настільки важкою, що ти змогла б зробити щось погане? 

- Відповідь дуже проста, - сказала Приязна Душа, - я зроблю це, тому що я люблю тебе. 

Маленька Душа була здивована, почувши таку відповідь. 

- Не варто так дивуватися, - сказала Дружня Душа, - ти вже робила те ж саме і для мене. Невже ж ти не пам`ятаєш цього? О, ми ж стільки раз вже танцювали разом, ти і я. Протягом еонів і крізь століття ми танцювали з тобою цей танець. Протягом всього часу і в багатьох місцях ми грали удвох з тобою. 

Ми обидві були вже Всім Цим. Ми були і Верхи і Низом, і Лівим і Правим. Ми вже були і Там і Тут, Тепер і Тоді. Ми вже були Всім Цим. Ми були і чоловіками і жінками, хорошим і плохім- ми обидві вже бували і жертвами і злочинцями. 

31641087_ilittle4

Так ми і роблені перед безліч разів одне для одного, ти і я-і кожна створювала для іншої точну і досконалу можливість для того, щоб Проявити і Пізнати, то Ким Ми Є На Самому Справі. 

- Таким чином, - стала пояснювати Приязна Душа далі, - в цей раз в нашій наступній життя я постану перед тобою як «погана». І я зроблю щось дійсно жахливе і тоді ти зможеш пізнати себе як Та, Яка Прощає. 

- Але що ж ти зробиш? - запитала Маленька Душа, трохи нервуючи, - що буде цим дійсно жахливим, що ти зробиш? 

- О, - сказала Приязна Душа посміхаючись, - ми неодмінно придумаємо щось. 

Але після цього Приязна Душа стала якось серйозніше і сказала тихим голосом:

- Знаєш, у одному ти виразно права. 

- У чому? - захотіла дізнатися Маленька Душа. 

- Мені дійсно знадобиться уповільнити мої вібрації і стати дуже важкою для того, щоб зробити цю не дуже приємну річ для тебе. Мені доведеться прикидатися бути чимось абсолютно на мене не схожим. І тепер я хочу попросити тебе про одну відповідної послуги. 

- Так все що хочеш! Все, що ти побажаєш! - вигукнула Маленька Душа, почавши співати і танцювати, - Я буду прощає! Я буду прощає! - і тут Маленька Душа зауважила, що Приязна Душа продовжувала залишатися мовчазною. 

- Так чого ти хочеш? - запитала Маленька Душа, - Що я можу зробити для тебе? Ти просто ангел, погодившись зробити це для мене. 

- Ну, зрозуміло, ця Приязна Душа і є ангел! - перервав їх бесіду Бог, - Кожен і є ангел. Пам`ятай завжди: Я посилаю вам тільки ангелів і нікого крім них. 

І Маленька Душа горіла від нетерпіння зробити що-небудь для того, щоб задовольнити прохання Дружньою Душі: 

- Так що ж я можу зробити для тебе? - запитала вона знову. 

- Коли я стану бити тебе і завдавати тобі біль, - почала Приязна Душа, - в той момент, коли я зроблю тобі найгірше з усього того, що ти тільки можеш собі уявити ... В цей самий момент ... 

Відео: "Маленька Душа і Сонце" Ніл Доналд Уолш

- Так? - перервала її Маленька Душа, - так що ж ...? 

Приязна Душа мовчки глянула на Маленьку Душу і потім мовила: 

Відео: Ніл Дональд Уолш

- Пам`ятай, Хто Я Є На Самому Справі. 

- О, ну звичайно! - вигукнула Маленька Душа, - Я обіцяю! Я завжди буду пам`ятати тебе такою, якою бачу тебе тут і зараз. 

- Добре, - сказала Приязна Душа, - тому що, бачте в чому тут справа: Я буду дуже сильно старатися прикидатися, і я швидше за все, забуду те, хто я є насправді. І якщо ти не будеш пам`ятати те, Хто Я Є На Самому Справі, я можу забути про це на дуже довгий час. І якщо я забуду, Хто Я Є, - ти можеш навіть забути Хто Ти Є і ми обидві загубимось. І тоді нам буде потрібно ще одна душа, яка прийде і нагадає нам про те, Хто Ми Є. 

- Ні! Нам цього не потрібно! - знову пообіцяла маленька Душа, - Я буду пам`ятати, хто ти є! І я буду вдячна тобі за той дар, який ти принесеш мені - шанс пізнати і відчути те, Хто Я Є. 

31641204_ilittle5

І угода була укладена, і Маленька Душа відправилася в своє нове життя, радісна від того, що буде Світлом, що само по собі було дуже особенним- і подвійно радісна тому, що зможе бути тією частиною цього особливого, яка називається Прощення. 

І Маленька Душа з нетерпінням чекала, коли їй буде надана можливість відчути і пізнати себе як Прощення і подякувати тій душі, яка зробить це можливим. 

І в кожен новий момент цього нового життя, коли нова душа з`являлася на сцені, щоб ця нова душа не приносила в життя Маленької Душі - радість чи смуток, і особливо, якщо це була печаль, Маленька Душа думала про те, що сказав їй Бог : 

- Завжди пам`ятай, - посміхався Бог, - Я завжди посилаю вам тільки ангелів, і нікого крім них ...

Н Автор: Ніл Дональд Уолш



ІНШЕ

Що таке любов до себе? фото

Що таке любов до себе?

Відео: Що таке любов до себе? Як полюбити себе? (Уривок із закритого клубу)Мені вчора поставили дуже цікаве питання.…

Хлопець каже, що я маленька фото

Хлопець каже, що я маленька

Відео: Доведу, що я - жінка (повний випуск) | Говорить Україна Якщо ви почули слова парнягласящіе, що ви маленька, і…

А як ти живеш? фото

А як ти живеш?

Відео: Здравствуй! Як ти живеш? Бути може, нам по дорозі?Сьогодні почула з розмови двох молоденьких дівчат:- Мені треба…

29 Мудрість чеширского кота фото

29 Мудрість чеширского кота

1. Серйозне ставлення до чого б то не було в цьому світі є фатальною помилкою.  - А життя - це серйозно?  - О, так,…

Створення жінки фото

Створення жінки

Коли Бог створював жінку, він працював пізно на 6-й день. До нього зайшов ангел і запитав: "Навіщо ти витрачаєш так…

Старі душі. Хто вони? фото

Старі душі. Хто вони?

Існує думка, що старі душі це ті, хто прожив дуже багато життів. Відповідь і так і ні. Насправді, все люди, що живуть…

Пробачити себе. Притча фото

Пробачити себе. Притча

Жив-був чоловік, а потім, як водиться, помер. Після цього оглянув себе і дуже здивувався. Тіло лежало на ліжку, а у…

Сторінка з минулого фото

Сторінка з минулого

...Він жадав взяти її долоні, І з глибиною дивився в очі ... Швидше за все давно вже зрозумів, Як непроста її душа!Вона…

Дзвінок до бога фото

Дзвінок до бога

- Алло, здрастуйте! Можу я поговорити з Богом? - Вітаю! З`єдную! - Здрастуй, Душа моя! Я уважно слухаю тебе! - Господи,…

» » Маленька душа і сонце