Ось це так!!! Як дружину бога викреслили зі скрижалей

72968885_Asherah

Це приголомшливо!!! Кілька днів тому я дала пост з посланням Богині Тари:

Нагадаю вам ці слова:

Відео: Як знайти собі дружину від Бога

Творець - це єдність двох!

Чоловіче і жіноче одухотворені Любов`ю творять життя.

Відео: Разведопрос: Михайло Васильович Попов про діалектику революційної Росії

У Біблії було сказано про Бога і про Богині. І ця Богиня - Я !!!

І уявляєте, сьогодні, гуляючи по просторах Інтернету знайшла інформацію, яка повністю підтверджує це послання Тари.




Ось ця інформація:

 Британська вчена стверджує, що у Господа Бога була дружина, відомості про яку пропали з Книги

Книг в ході її численних редакцій. Жіночому божеству на ім`я Ашера, або Ашера (Asherah), поклонялися древні семітські народи.По переконання доктора богослов`я Оксфордського університету Франчески Ставрокопулу, у Всемогутнього, також відомого як Яхве, або Єгова, був постійний партнер жіночої статі, якого люди вшановували як і самого Творця . Про свою знахідку вчений має намір розповісти в черговому випуску науково-популярного серіалу «Втрачені таємниці Біблії», який покажуть сьогодні на телеканалі ВВС. 




 "Археологічні дані - в тому числі пам`ятні написи, статуетки і стародавні тексти, а також деякі місця з Біблії - явно вказують на те, що Бог в поданні древніх ізраїльтян ні самотній, і йому поклонялися в єрусалимському храмі на пару з богинею", - цитує недавню наукову публікацію наукового. Дані зі священних текстів вказують, що в давнину Ашера відповідала за родючість і питання продовження роду. А звучання імені верховного божества у множині - Елоім - пояснюється тим, що чоловічому і жіночому божествам поклонялися укупі, не розділяючи їх за статевою ознакою.

 Одним з головних доказів теорії Ставрокопулу став текст біблійної Книги Царств, де прямо говориться про те, що статуя Астарти розміщувалася в храмі Бога Ізраїлевого. Інша важлива свідоцтво - знайдена на Синаї глиняна табличка, де є слова «Всевишній і його Ашера».

 "Я кілька років вивчала Біблію в її культурному і соціальному контексті, і виявила, що Яхве - Богу, якого ми знаємо, - довелося витримати конкуренцію з боку ряду інших богів, перш ніж він зайняв чільне місце в релігії ізраїльтян", - розповідає дослідниця. У числі основних конкурентів Господа Бога, вчений називає Баала, Молоха і Ашер, яких врешті-решт викреслили з іудейського пантеону, дотримуючись тексту Мойсеевих заповідей. «Та не буде в тебе інших богів, крім Мене», - сказано в одній з таблиці, що, за біблійною легендою, Бог дав пророку Мойсею на горі Синай.

 Крім іншого, автор скандального дослідження стверджує, що «бородаті середньовічні мужі обмовили Єву», несправедливо звинувативши дружину Адама в гріхопадіння першої людини. Вчений вважає, що Єва аж ніяк не була першою жінкою на Землі, як це вважається в християнстві, оскільки в перших списках Старого Завіту навіть не знайшлося відомостей про Едемському саду.

Доктор Ставрокопулу - переконана атеїстка, яка обрала історію релігії в якості предмета наукових досліджень.

Відео: ОСЬ ЦЕ ЖАХ

 Богиня Ашера (інші варіанти вимови - Ашратум / Ashratum, Ашерду / Asherdu і Атірат / Athirat) - жіноче божество в шумеро-аккадської і семітичними міфології, про яку згадується в ряді старозавітних апокрифів, а також в священних текстах мертвих релігій. 

Відзначимо, що Ставрокополу стала не першою, хто наважився припустити, що Ашера була дружиною іудейського Бога. Першим версію про те, що іудеї поклонялися подружжю, ще в 60-х рр. минулого століття висловив ізраїльський вчений Рафаель Патай в книзі «Єврейська богиня». Згодом з`явилися інші наукові праці на цю тему. Їх автори поставили перед собою завдання відновити уявлення про релігію, що існували три тисячі років тому. 

Джерело: YTPO.ru

https://newsme.com.ua/tech/815744/

Автор Наталія Остапенко
Майстер Рейки, керівник Центру "Роза Життя
"
Запис на індивідуальні заняття та тренінги: [email protected]
T



ІНШЕ

Що таке церковні свічки? фото

Що таке церковні свічки?

СКАЧАТИ БІБЛІЮ/МОЛИТВИ НА ВСЕ ВИПАДКИ ЖИТТЯ Багато православних віруючих, купуючи церковну свічку в храмі і ставлячи…

Забуті ангели і демони фото

Забуті ангели і демони

Ангели і демони грають важливу роль в багатьох релігіях, одні були захисниками, інші ж спокусниками. Однак багато хто з…

Кожен з нас - дитя бога фото

Кожен з нас - дитя бога

Звичка засуджувати інших - це найчастіше ознака невпевненості в собі, егоїзму або незрілості.Кожен з нас - дитя Бога.…

28 Марта -день богині тари !!! фото

28 Марта -день богині тари !!!

 28 березня - день Богині Тари !!! Тара сестра Бога Тарха-Даждьбога. Її ім`ям наші предки називали Полярну зірку -…

» » Ось це так!!! Як дружину бога викреслили зі скрижалей